Gezinsnetwerk+ en Moedergroep Delft

Gezinsnetwerk+
Gezinsnetwerk+ ondersteunt gezinnen die graag meer mensen in hun omgeving willen leren kennen. Getrainde vrijwilligers coachen een gezin gedurende 6 maanden bij het verkennen van hun wensen, mogelijkheden en activiteiten. Dit gebeurt aan de hand van een stappenplan waarmee men leert om zelf (weer) contacten op te bouwen. Hierdoor krijgt u meer sociale contacten, een beter zelfbeeld en meer deelname aan de samenleving.

Meer informatie of aanmelden? Bel of mail naar de coördinator:
Janine Gilliot 06-51049569,j.gilliot@humanitas.nl

Moedergroep Delft
In de Wippolder in Delft brengt Humanitas ouders bij elkaar om even uit de dagelijkse sleur te stappen, andere ouders te ontmoeten voor de gezelligheid maar ook om ideeën en ervaringen uit te wisselen over opvoeding, welke leuke spelletjes  er zijn voor kinderen, over scholen, puberteit, gezondheid, cultuur, wat er te doen is voor ouders en kinderen in Delft, welke voorzieningen er zijn in Delft enz.

De moedergroep in de Wippolder komt bijeen op de donderdagen van 9.00 tot 11.00 uur in het Gezondheidscentrum aan de Nassaulaan 23 te Delft, 2de etage vergader/ontmoetingsruimte.

Geïnteresseerde moeders uit heel Delft zijn welkom! Deelname is gratis. Koffie en thee staan klaar! 

Aanmelding kan bij Ina Gebuijs. Bel/sms: 06 124 61 090 of mail naar:  i.gebuijs@humanitas.nl.