Welkom bij Humanitas Delft Rijswijk Pijnacker-Nootdorp

Vereniging Humanitas afdeling Delft Rijswijk Pijnacker-Nootdorp  heet iedereen - van jong tot oud - hartelijk welkom die interesse heeft om vrijwilliger, donateur of lid te worden. Dat wil zeggen dat ook studenten - al dan niet via de speciale studentenvrijwilligerssite hier gekomen - van harte welkom zijn. Humanitas heeft zinvol, boeiend en verrijkend vrijwilligerswerk in de aanbieding. Kijk bijvoorbeeld eens bij Maatjes Psychiatrie. 

Door je tijd of steun te geven maak je het werk mogelijk waarmee wij medemensen in onze regio tijdelijke ondersteuning bieden. Iedereen uit de eigen regio die lid of donateur wordt, steunt - zo gaat dat bij Humanitas - de afdeling in de eigen regio. Kijk voor meer informatie hierboven bij lid worden.

Je kunt vrijwilliger worden bij een van onze activiteiten met contactadressen. Kijk rechts op de site voor een overzicht.

Juist in deze tijd is steun van particulieren heel belangrijk om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de groeiende vraag naar onze ondersteuning.