Humanitas Thuisadministratie op 14 januari in Stervoorde Rijswijk

Tijdens de Grip op je administratie-dag op zaterdag 16 januari 2016 in Stervoorde kunnen Rijswijkers gratis hulp krijgen bij het op orde brengen van hun (financiële) administratie. Tussen 10.00 en 14.00 uur zit een team van deskundige medewerkers en vrijwilligers klaar om te helpen. Alle Rijswijkers die hulp kunnen gebruiken om weer grip te krijgen op hun administratie zijn welkom. En ook hun kinderen want kinderopvang is aanwezig.

Mensen die betalingsachterstanden dreigen op te lopen, al achter lopen met betalen of zelfs al een forse schuld hebben, zien vaak door de bomen het bos niet meer. Om weer grip te krijgen op de financiële situatie is de eerste stap meestal het op orde brengen van de administratie.

Wie hierbij hulp kan gebruiken, kan zaterdag 16 januari zonder afspraak binnenlopen in wijkcentrum Stervoorde aan de Dr H.J. van Mooklaan 1. Vrijwilligers en medewerkers van de Formulierenhulp van Welzijn Rijswijk, Schuldhulpverlening van de gemeente, STEK, Humanitas, het Sociaal Wijkteam, Lucro Accountancy en de Rabobank zijn aanwezig om te helpen bij het uitzoeken en in mappen stoppen van brieven, afschriften, bonnen en paperassen. De gevulde map krijgen bezoekers mee naar huis, evenals een handige budgetagenda en nuttige tips over hoe grip op de administratie te houden.

Uiteraard kunnen inwoners van Rijswijk ook op elk ander gewenst moment contact opnemen met Humanitas Thuisadministratie Rijswijk.